Trainers

Cock Snoei – Hoofdtrainer

IMG_1142Mijn naam is Cock Snoei. Sinds 1992 ben ik hoofdtrainer bij Thor de
Bataaf. De kern van mijn visie is plezier; dat moet je als trainer over kunnen brengen op je leerlingen.

Iedere leerling heeft recht op vakkundige training en goede coaching. De basis van succes is een goede opleiding. Niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten en hier wordt doelgericht aan gewerkt.

Thor de Bataaf is een vereniging waar plezier en prestatie al sinds oudsher hand in hand gaan. Het “Thor gevoel” staat voor een goede kwaliteit van de trainingen en een gezellige sfeer.


Sebastiaan de la Croix

IMG_1147

Mijn naam is Sebastiaan de la Croix. Ik ben 45 jaar, getrouwd en heb een dochter van 11 jaar. Ik werk sinds 2000 bij Thor de Bataaf en heb het erg naar mijn zin.

Ik werk overdag met volwassenen en ’s middags geef ik de jeugdlessen met heel veel plezier.

 


Dave de Graaf

IMG_1122Mijn naam is Dave de Graaf. Ik ben 28 jaar en geef sinds 2015 fulltime les op Thor de Bataaf. Ik train jeugd en volwassenen, en in het weekend geef ik ook privé lessen. Tennis is mijn passie, zowel om zelf te spelen als om les te geven. Ik heb het ontzettend naar mijn zin op Thor de Bataaf want passie is iets dat de vereniging, haar leden en de trainers absoluut uitstralen.

 


Shirley Myer-Plugge

IMG_1159Ik ben Shirley Myer-Plugge. Ik ben 34 jaar, getrouwd en heb een dochtertje. Thor de Bataaf is een gezellige en drukke vereniging voor zowel jong als oud. Zelf heb ik mijn in mijn jeugd ook getennist bij Thor de Bataaf. Inmiddels geef ik al ruim 10 jaar tennisles. Ik train zowel jeugd als volwassenen. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar de tennisbaan om les te geven.

 


Robbin Doorschodt

IMG_1168Ik ben Robbin Doorschodt. Ik ben geboren in 1985 in Den Haag. Na mijn tennisopleiding A en B ben ik bij Thor de Bataaf terecht gekomen. Ik heb de afgelopen 8 jaar met ontzettend veel plezier hier gewerkt en hoop hier nog heel veel jaren les te kunnen geven aan jong en oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

If you’re in need of a custom essay written, the web is an excellent place to look. A lot of websites offer best essay writing services. Though some sites may promise great results However, it’s better to choose essay writing review a service which has thousands of successfully completed projects, which provides the highest level of assurance. Furthermore, you can be confident that they’ll write top-quality work which is worth the money you paid. What should you look for when choosing the best writing company?