Tarieven

Dit zijn de  mogelijkheden voor de lessen voor de lessen van het voorjaar van 2021. De lessen voor de jeugd starten vanaf 15 maart as. De lessen voor senioren starten in de week van 5 april.

SENIOREN

Normaal gesproken bieden we lessen aan voor binnen of buiten, in groepsverband of individueel. In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen we op dit moment alleen lessen buiten aanbieden. Ook is de groepsgrootte kleiner dan we normaal aanhouden. Hierdoor is er minder capaciteit en loop je dus mogelijk de kans dat er dit seizoen helaas geen plek is om les te volgen.

We houden de geldende maatregelen nauwlettend in de gaten. Mocht het zo zijn dat er veranderingen optreden, dan zullen we proberen ons aanbod hier het beste op aan te passen.

Let op: We bieden op dit moment training aan in groepen van 4. Het kan zijn dat we wellicht genoodzaakt zijn om terug te gaan naar groepen van 2. Dit zal dan betekenen dat je ipv 1 x per week maar 1 x per 2 weken les hebt.

Hieronder vind je de verschillende tarieven voor de tennislessen van dit voorjaar:

OnderdeelAantal lessenPrijs ThorledenPrijs niet-Thorleden
Volwassenen
4 per baan (buiten)
10€ 172,50
Privéles
alleen overdag
10€ 500,-€ 550,-

Je kan aangeven dat je met een groep van 6 wilt trainen. Je aanvaard dan wel dat dit in een roulatiesysteem gaat gebeuren. Je betaalt dan Eur 115 (maar hebt dan dus niet alle 10 de lessen).

Schrijf je hier in

JEUGD

Pakketten

Net als andere seizoenen bieden we ook deze winter verschillende pakketten aan. Kenmerkend in de pakketten zijn de extra trainingsuren. Wij bieden op de pakketten een aantrekkelijke korting (hoe meer training je kiest, hoe hoger de korting). Hieronder staan ​​onze pakketten en prijzen voor deze winter.

Reguliere aanbod

Natuurlijk bieden we ook de gewone lessen aan. Dit kan zowel binnen als buiten, in groep of individueel, voor tenniskids (t/m 9 jaar) Hieronder kun je de prijzen vinden.

OnderdeelAantal leswekenPrijs Thorleden Jeugd
3 x tennistraining15 weken les€ 555 (inclusief lidmaatschap Thor voor hele jaar)
2 x tennistraining15 weken les€ 455 (inclusief lidmaatschap Thor voor hele jaar)
1 x tennistraining15 weken les€ 315 (inclusief lidmaatschap Thor voor hele jaar)
Privéles jeugd, maximaal 2 personen per uurnvtInfo: Cock Snoei
Bal- en slagvaardigheid/ Tenniskids (t/m 8 jaar)15 weken les€ 150,-

Schrjf je hier in