Inschrijven tennislessen jeugd

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de tennislessen van dit najaar. De lessen starten vanaf 13 september. Na het invullen van het formulier sturen wij je een mail waarin de details van je inschrijving staan vermeld (kijk voor de zekerheid ook even in je ongewenste mailbox).

Let op: Door je in te schrijven voor de tennislessen ga je akkoord met onze voorwaarden.

English:

Training fall 2021

You can register for this autumn’s tennis lessons using the form below. Lessons start from September 13. As soon as you have completed the form we will send an email with the details of your registration (to be sure also check your spam mailbox).

Note: By registering you agree to the terms applicable for our tennis lessons

Tennislessen - jeugd winter 2021

 • Voor tenniskids en privetraining is het niet verplicht om lid te zijn van Thor de Bataaf.
  Het aantal lesweken voor tennistraining is 20 weken voor binnen en 15 weken voor buiten. Voor tenniskids en privetraining is het niet verplicht om lid te zijn van Thor de Bataaf.
 • Hieronder vind je de tijden en dagen dat er tennisles wordt gegeven. Door middel van een vinkje geef je aan op welke tijden jij tennisles wilt volgen. In het vak hierboven heb je ook nog de mogelijkheid om een opmerking te typen, bijvoorbeeld over je voorkeur. LET OP: hoe meer opties je aanvinkt, hoe makkelijker je geplaatst kan worden!
  Vink de tijden aan waarop je beschikbaar bent voor tennislessen op maandagen, of geef aan dat je deze hele dag verhinderd bent.
  Vink de tijden aan waarop je beschikbaar bent voor tennislessen op dinsdagen, of geef aan dat je deze hele dag verhinderd bent.
  Vink de tijden aan waarop je beschikbaar bent voor tennislessen op woensdagen, of geef aan dat je deze hele dag verhinderd bent.
  Vink de tijden aan waarop je beschikbaar bent voor tennislessen op donderdagen, of geef aan dat je deze hele dag verhinderd bent.
  Vink de tijden aan waarop je beschikbaar bent voor tennislessen op vrijdagen, of geef aan dat je deze hele dag verhinderd bent.